Pariul zilei – 17.05.2019

Bilet realizat de bonus in 17 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

FC Botosani – Gaz Metan Medias

Prima partida din aceasta etapa a Ligii I este un duel de care pariorii pot profita, iar in continuarea acestui articol vom prezenta mai multe detalii despre FC Botosani si Gaz Metan Medias, cele doua grupari care se vor intalni astazi de la ora 20:00 pe stadionul Municipal din Botosani. Gazdele acestei intalniri trec printr-o perioada foarte buna, in precedentele 4 etape au reusit sa marcheze cel putin cate doua goluri in fiecare meci si au obtinut 3 victorii care au adus echipa botosaneana pe locul al treilea in Grupa de retrogradare.

Adversara de astazi a moldovenilor se afla pe prima pozitie din clasament, insa Gaz Metan Medias nu a mai fost atat de motivata sa castige in ultimele 5 etape din care a obtinut doar 2 victorii. Diferenta fata de celelalte formatii este linistitoare pentru gruparea medieseana care nu mai are nici un obiectiv real pe acest final de campionat.

Gaz Metan Medias a castigat ultima partida directa cu FC Botosani, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca pe terenul moldovenilor Gaz Metan nu s-a mai impus din 2014. Probabil ca multi pariori vor miza pe un rezultat de egalitate, insa noi va propunem sa pariati pe succesul celor de la FC Botosani cotat cu 2.50 deoarece gruparea antrenata de Liviu Ciubotariu are mai multe sanse de a obtine o victorie in aceasta partida.