Meciul zilei – 17.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 September, 2014. Postat in Category

Blackburn vs Derby (16.09.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Blackburn si Derby County vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45 in cea de-a saptea etapa din Anglia Championship, cele doua tabere fiind echipe de mijlocul clasamentului.
In stagiunea precedenta acestea si-au impartit frateste punctele, cu cate o remiza pe terenul fiecareia, scor 1-1 in ambele situatii.
Blackburn Derby
Blackburn a oscilat in acest debut de sezon intre evolutii bune si modeste, avand trei victorii, un egal si doua infrangeri, nereusind pana acum sa lege doua rezultate favorabile la rand. Gazdele au zece puncte si un golaveraj de 11-11, ofensiva descurcandu-se laudabil, lucru ce nu poate fi spus si despre aparare, fiind cea mai slaba din primele 19 echipe ale clasamentului. Derby County se afla intr-o situatie ceva mai dificila. Echipa vizitatoare a pierdut un singur joc pana acum, la care se adauga doua victorii si trei rezultate de egalitate. Cu noua puncte in dreptul lor, oaspetii au si un golaveraj de 10-6, fiind pe locul 14 in acest moment. Will Hughes si compania pot urca in prima jumatate a clasamentului in cazul unei victorii diseara.
Pariuri Blackburn vs Derby
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.62

  • Cele doua cluburi sunt printre cele mai ofensive si deschise din Championship, marcand impreuna de 21 de ori in sase etape. Ne-am indreptat atentia catre un pariu pe goluri si de-o parte si de alta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!