Pariul zilei – 17.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Nottingham vs Fulham (17.09.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de miercuri, 17 Septembrie, am ales pariul zilei din Championship, a doua liga de fotbal a Angliei, mai exact de la intalnirea dintre Nottingham Forest si Fulham, cota aleasa fiind de 1.70 in momentul de fata.
Din 2004 nu s-au mai intalnit cele doua tabere, atunci cand incheiat 1-1 in Cupa Ligii, iar Fulham castiga cu 4-2 in prelungiri.
Nottingham Fulham
Nottingham Forest este una dintre cele mai solide formatii ale ligii secund, tintind catre revenirea pe prima scena a fotbalului englez. De doua ori castigatoare a Cupei Campionilor, echipa gazda are patru victorii si doua remize dupa primele sase etape scurse, fiind pe locul trei in acest moment. O victorie insa ar readuce echipa pe fotoliul de lider. De asemenea, este de laudat si golaverajul de 12-4. Fulham de partea cealalta a baricadei se prezinta la acest meci intr-o forma dezastruoasa. Dupa sezon slab din Premier League, echipa este in cadere libera si pare ca se indreapta catre a treia liga. Londonezii au adunat un singur punct in sase etape si au cel mai slab golaveraj din Championship, 3-13, fiind ultimii in clasament. In acest ritm Fulham este condamnata la retrogradare.
Pariuri Nottingham vs Fulham
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.70

  • La cum arata cele doua echipe pana acum, este limpede de ce am ales un astfel de pariu, Nottingham fiind net superioara din toate punctele de vedere, plus ca nu a pierdut nici un meci pana acum.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,