Meciul zilei – 17.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2016. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Manchester United (17.10.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Atractia principala a zilei de luni, 17 Octombrie, vine din campionatul Angliei. Liverpool si Manchester United, cele mai mari clubul din tara, vor fi puse fata in fata in incheierea etapei cu numarul opt, de la ora 22:00.
LiverpoolManchester United
Liverpool este a patra momentan in clasament, dar cu o victorie poate urca cel putin doua pozitii in clasament. Echipa de pe Anfield Road are 16 puncte si un golaveraj de 18-10, atacul fiind de departe punctul forte. In doua meciuri jucate acasa, elevii lui Klopp au inscris de noua ori. Ojo, Sakho si Gomez vor rata aceasta partida.De partea cealalta, Phil Jones este accidentat si nu va lua parte la derby-ul Angliei decat din tribune. Mourinho si elevii sai au castigat doar patru puncte in ultimele patru etape, ajungand pe locul sapte in clasament. Echipa are 13 puncte si un golaveraj de 13-8, cu o medie de aproximativ doua reusite pe meci pana acum.
Pariuri –  Liverpool vs Manchester United  
Info pariuri sportive Peste 2.0 goluri HA @ 1.44

  • Se intalnesc doua echipe foarte ofensive, dovada ca impreuna au marcat de 31 de ori in primele sapte etape. Mizam pe minimum trei reusite aici, cu returnarea mizei in caz de fix doua goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!