Pariul zilei – 17.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 October, 2016. Postat in Pariul Zilei

Jong Ajax vs Graafschap (17.10.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de luni vine din a doua liga de fotbal a Olandei, acolo unde Jong Ajax si Graafschap vor fi puse fata in fata de la ora 21:00. Se anunta un meci pe cinste, intre doua echipe deschise si cu atacuri foarte eficiente pana acum.
Jong Ajax
Graafschap
Jong Ajax a aratat o scadere de forma in ultimele saptamani, pierzand trei din precedentele cinci meciuri de campionat. Echipa gazda a ajuns pe locul opt in Eerste Divisie, cu 16 puncte si un golaveraj de 29-12, ramanand totusi echipa cu cel mai bun atac din liga secunda, de departe chiar. Jong Ajax are o medie de peste trei reusite pe meci.Graafschap este printre codasele clasamentului, pierzand patru din ultimele cinci meciuri din campionat. Echipa vizitatoare are insa un atac bun, cu 15 reusite in noua etape scurse, dar si ceva probleme in aparare, incasand 13 goluri. Ultimele doua confruntari directe au oferit mereu cel putin trei goluri pe meci.
Pariuri – Jong Ajax vs Graafschap
Info pariuri sportive Peste 3.0 goluri HA @ 1.62

  • Nu este nici o noutate faptul ca ambele echipe au atacuri foarte puternice, in special gazdele. Totodata, nici una dintre ele nu exceleaza in defensiva, asa ca putem vedea o ploaie de goluri diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: