Meciul zilei – 17.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Juventus vs AS Roma  (17.12.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Juventus si AS Roma vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45 in derby-ul etapei cu numarul 17 din Italia Serie A. Se anunta un meci de care pe care, crucial in cursa pentru titlu, la cum stau lucrurile in acest moment.
JuventusAS Roma
Juventus este lider si asa va ramane indiferent de rezultatul acestui meci. Trupa din Torino are 39 de puncte, patru in plus fata de locul doi ocupat chiar de AS Roma. Cu un golaveraj de 35-14, Juve are al doilea atac si cea mai buna aparare din campionatul intern. Batrana Doamna a castigat toate meciurile de pe teren propriu pana acum.De partea cealalta, desi acasa a castigat toate partidele, Roma n-a rupt gura targului in deplasare, obtinand 11 puncte din 24 posibile. Oaspetii sunt pe locul doi, cu 35 de puncte, iar un esec i-ar lasa la sapte puncte in spatele liderului, lupta la titlu fiind in proportie destul de mare transata in acest caz.
Pariuri – Juventus vs AS Roma 
Info pariuri sportive AS Roma +1.5 AH @ 1.44

  • Este un meci crucial pentru oaspeti, asa ca ne asteptam sa dea ce au mai bun. Ramane de vazut daca vor reusi sa scoata un rezultat bun pe terenul campioanei. In orice caz, pariem pe faptul ca Roma nu va pierde la doua sau mai multe goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,