Pariul zilei – 17.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Leipzig vs Hertha Berlin (17.12.2016) – ora 16:30
pariul zilei2Pentru ziua de sambata, 17 Decembrie, am ales pariul zilei din Germania Bundesliga, cota fiind de 1.62 in momentul de fata. Meciul care ne-a atras atentia este cel dintre Leipzig si Hertha Berlin, ce va incepe la ora 16:30.
Leipzig
Hertha Berlin
Leipzig se prezinta aici dupa prima infrangere din actuala campanie. Echipa gazda a pierdut astfel pozitia fruntasa din clasament, din cauza golaverajului. Nou-promovata are 33 de puncte, la fel ca si Bayern Munchen, golaverajul de 29-12 fiind, de asemenea, unul remarcabil. Sase puncte au gazdele peste urmatoarele doua echipe clasate.Hertha Berlin a avut o campanie foarte reusita pana acum si cu siguranta va pune probleme in cursa pentru Top 4. Cu 27 de puncte si un golaveraj de 22-14, trupa din capitala este a patra clasata, insa un rezultat pozitiv diseara ar duce-o pe podium din nou. Trupa din capitala a castigat noua puncte din sapte deplasari.
Pariuri – Leipzig vs Hertha Berlin
Info pariuri sportive  1 @ 1.62 

  • Leipzig a calcat stramb etapa trecuta in deplasare, insa pe propria arena ne asteptam sa confirme in continuare evolutiile bune. Mizam pe victoria gazdelor diseara, cota fiind una interesanta si atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,