Pronostic – West Brom vs Manchester United – 17.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – West Brom vs Manchester United – 17.12.2016

Pronostic - West Brom vs Manchester United - 17.12.2016

Meciul care va pune capat zilei de fotbal in Premier League incepe la ora 19:30 si le are ca protagoniste pe West Brom si Manchester United.

West Brom se prezinta aici dupa cinci etape bune, in care a castigat zece puncte. Echipa de pe locul sapte a adunat 23 de puncte in 16 etape, cu patru mai putin decat adversara de diseara. Gazdele au si un golaveraj bun, 23-19, fiind pe pozitia a saptea momentan in campionatul Angliei.

Manchester United n-a pierdut niciodata in ultimele noua partide oficiale, insa nici nu a convins. Etapa trecuta s-a chinuit pe terenul lui Crystal Palace (locul 16), castigand cu un gol pe final. Ibrahimovic si compania ocupa un modest loc sase, cu 27 de puncte si un golaveraj de 22-17 la ora actuala. In opt deplasari, elevii lui Mourinho au bifat patru victorii, doua remize si doua meciuri pierdute.

Pronostic: 1X la pauza @ 1.51
Este posibil ca de aici sa vina surpriza de astazi, la cum stau lucrurile. United inca nu convinge, desi vine dupa rezultate bune, dar chinuite. WBA este foarte solida, mai ales acasa, asa ca ne asteptam sa faca un joc bun si sa intre la pauza cu cel putin un egal.

Tags: