Meciul zilei – 18.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Wigan vs Reading (18.04.2014) – ora 17:00
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de azi, 18 Aprilie, o partida din Anglia Championship, cea dintre Wigan si Reading, miza fiind enorma. La ora actuala nu mai putin de cinci echipe lupta cu sanse bune pentru loul sase de play-off, iar rezultat din acest meci putand fi decisiv.
Partida tur, disputata pe 21 Decembrie, a fost castigata de Wigan, scor 2-1, asta dupa ce in sezonul trecut Wigan a castigat ambele partide de Premier League contra lui Reading, 3-2 acasa si 3-0 in deplasare
WiganReading
Wigan Athletic este usor favorita, insa nu traverseaza o perioada prea buna, reusind o singura victorie in ultimele cinci etape. Echipa gazda are ca obiectiv un loc de play-off, cel mai probabil locul cinci. Cu o restanta de jucat, Wigan este a cincea, cu 67 de puncte si un golaveraj de 54-40, fiind la trei puncte peste urmatoarele trei clasate, toate luptand pentru pozitia a sasea din clasament ce duce in play-off.Reading de partea cealalta se afla in imediata vecinatate, fiind pe locul sase in Championship, cu 64 de puncte. Orice pas gresit ar putea fi fatal, avand in vedere ca urmatoarele doua echipe au acelasi numar de punct, iar apoi Bournemouth vine dni spate tare avand 62 de puncte, in timp ce Blackburn vine si ea in viteza, cu 60 de puncte. Reading are un bilant bun dupa 21 de deplasari, reusind zece victorii.
Pariuri Wigan vs Reading
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.73

  • Cele doua formatii au marcat impreuna 117 goluri in acest campionat, avand 41, respectiv 42 de meciuri disputate. La fel ca in tur, ne asteptam la un nou meci generos in reusite, cu goluri si de-o parte si de alta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,