Pariul zilei – 18.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

St. Etienne vs Rennes (18.04.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Azi, 18 Aprilie, am ales pariul zilei din Franta, desi cota nu este la nivelul cu care v-am obisnuit in ultima vreme, ci este la fel ca cea de ieri, si anume de 1.62. St. Etienne si Rennes vor fi adversare in primul meci al etapei 34 din Ligue 1.
In tur Rennes s-a impus in fata propriilor suporteri, scor 3-1, luandu-si revansa dupa ce a pierdut finala Cupei Ligii in sezonul rtecut, scor 0-1 in fata verzilor.
St. EtienneRennes
St. Etienne este in continuare favorita la locul patru, singurul care asigura in acest moment prezenta in Europa League. Echipa gazda este a patra, cu 56 de puncte in dreptul ei, avand si un golaveraj laudabil, de 46-31. St. Etienne a castigat opt puncte in ultimele patru etape, venind dupa doua remize care au facut ca finalul de sezon sa nu fie tocmai linistit pentru verzi.De cealalta parte, Rennes a reusit la mijlocul acestei saptamani sa treaca de Angers in semifinalele Cupei Frantei, ajungand in finala competitiei, unde va da peste Guingamp. Echipa vizitatoare are 38 de puncte in Ligue 1 si un golaveraj de 40-40, fiind pe locul 14, la opt lungimi deasupra liniei de plutire si fara emotii in aceasta privinta pe finalul stagiunii.
Pariuri St. Etienne vs Rennes
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Pentru St. Etienne acest meci are o miza foarte mare, echipa fiind in continuare in lupta stransa pentru locul patru, in timp ce Rennes partida nu are o miza atat de mare, echipa fiind ca si salvata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,