Pariuri Sportive – Gaz Metan vs Otelul – 18.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Gaz Metan vs Otelul (18.04.2014) – ora 19:00
liga1Etapa cu numarul 28 din Romania Liga 1 va fi deschisa de meciul dintre Gaz Metan Medias si Otelul Galati, meci ce va avea loc vineri seara cu incepere de la ora 19:00.
Meciul tur s-a incheiat nedecis, scor 1-1, asta dupa ce in sezonul precedent Otelul Galati a obtinut sase puncte din duelurile cu Gaz Metan, dupa 2-0 acasa si 2-1 in deplasarea de la Medias.
Gaz MetanOtelul
Formatia gazda traverseaza o perioada destul de slaba, fiind in cadere libera, fara punct castigat in ultimele trei etape. Mediesenii sunt la mijlocul clasamentului, pe pozitia a zecae, cu 33 de puncte si un golaveraj de 28-30, cifrele nefiind tocmai rele pentru pretentiile echipei. Nu mai putin de 23 de puncte din totalul celor 33 au fost castigate de medieseni acasa.Nici Otelul Galati nu vine dupa o perioada prea buna, avand doua infrangeri in ultiemle doua etape, revenind astfel sub linia de plutire. Formatia vizitatoare are in dreptul ei doar 28 de puncte, cu unul sub Navodari, prima echipa din zona de salvare, cand mai sunt sapte etape de disputat. Moldovenii au un golaveraj foarte slab, de 29-44.
Pariuri Gaz Metan vs Otelul 
Info pariuri sportive: 1X @ 1.40

  • Gaz Metan, desi nu este intr-o perioada buna, dupa cum am spus, este totusi favorita, avand si avantajul terenului propriu. Ne asteptam la un rezultat bun pentru gazde, mai ales daca tinem cont de slabiciunile galatenilor in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,