Pronostic – Eintracht Frankfurt vs Hannover 96 – 17 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Eintracht Frankfurt – Hannover 96
pronostic Eintracht Frankfurt vs Hannover 96 bundesligaData fiind perioada pascala care se apropie cu pasi repezi, etapa de Bundesliga incepe cu o zi mai devreme, joi seara urmand sa se dispute jocul dintre Eintracht Frankfurt si Hannover.

Eintracht si Hannover nu si-au rezolvat totalmente problemele care tin de ramanerea in elita fotbalului german, cu mentiunea ca ambele au sanse foarte mari sa joace si sezonul viitor in Bundesliga. Mai cu seama Eintracht, care se afla la 8 puncte de prima echipa de sub linia care despart plutonul de cele trei echipe virtual retrogradate. Hannover are cu trei mai putine decat Eintracht. In atare conditii, gazdele isi pot rezolva problemele inca de astazi printr-un succes purtat pe teren propriu in compania lui Hannover.

Ba mai mult, la o prima vedere Eintracht s-ar multumi si cu un punct, in conditiile in care acesta ar reprezenta un pas facut in fata dupa 2-0 pentru Schalke la Gelsenkirchen, etapa trecuta.

Scorul putea fi mai dur pentru gazdele de joi seara, dar Trapp a prins o zi fantastica si a rezolvat multe situatii delicate pentru propria echipa, incluzand aici si o lovitura de la 11 metri.

Primul 11 al lui Eintracht Frankfurt (4-2-3-1): Trapp – S. Jung, Zambrano, Madlung, Oczipka – Russ, Lanig – Meier, Barnetta, Aigner – Joselu.

Oaspetii au avut un meci foarte important in etapa precedenta, peste care insa au trecut cu bine, reusind sa invinga pe HSV cu 2-1. Golul de 3 puncte a fost reusit undeva in final, cand Ya Konan a indepartat-o pe Hannover de zona retrogradarii. Nu decisiv, dar suficient incat Hannover sa se poata multumi cu o remiza in deplasarea de la Frankfurt.

Primul 11 al lui Hannover 96 (4-2-3-1): Zieler – H. Sakai, Marcelo, C. Schulz, Pander – Schmiedebach, Andreasen – Bittencourt, Stindl, Huszti – Ya Konan.

Eintracht Frankfurt este favorita la victorie cu o cota de 2.05 in oferta BetVictor, iar un meci cu cel putin trei goluri le va inmulti banii jucatorilor de 2.10 ori.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO