Pronostic – Real Madrid vs Olympiacos – 17 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 17 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Real Madrid – Olympiacos
pronostic real madrid olympiacos baschet euroligaMulti pariori au mers pe ideea unui prim meci in under la Real Madrid vs Olympiacos, care conteaza pentru sferturile de finala ale Euroligii. Deznodamantul insa nu avea sa fie de partea lor, dupa ce Real Madrid s-a dezlantuit pur si simplu si a inceput sa inscrie cos dupa cos. Cu un 88-71 destul de convingator, Real Madrid a preluat conducerea, 1-0, in acest sfert de finala si va dori sa se impuna si in meciul al doilea pentru a-si lua revansa fata de finala pierduta anul trecut cu Olympiacos.

In plus de asta, madrilenii au si o alta “datorie” mai veche la greci, dupa ce acestia din urma au reusit sa treaca de Real tot in faza sferturilor de finala in urma cu patru sezoane.

Cu o noua victorie in fata grecilor, Real Madrid ar putea spera sa scape de meciul decisiv, desi atmosfera facuta de fanii greci la retur va fi una pur si simplu incendiara. Se joaca pe sistemul cel mai bun din 5; in caz de egalitate, meciul decisiv se va disputa pe terenul Realului, in urma rezultatelor mai bune inregistrate in Top 16.

Echipa probabila a lui Real Madrid: Llull, Darden, Fernandez, Mirotic, Bourousis

Grecii de la Olympiacos s-au confruntat cu niste probleme de efectiv, in conditiile in care Perperoglou este incert pentru cel de-al doilea meci din sferturi. Spre surprinderea tuturor, Georgios Printezis a fost recuperat mai rapid decat se anticipase initial, a intrat in primul meci si a reusit sa isi treaca in cont 10 puncte. Pentru a avea sanse reale impotriva madrilenilor, Olympiacos trebuie cumva sa blocheze mai bine actiunile adversarilor. Real a avut un procentaj de 60% aruncari reusite de 2 puncte in primul meci, ceea ce este foarte mult!

Echipa probabila a lui Olympiacos: Spanoulis, Mantzaris, Papapetrou, Dunston, Shermadini

Cat priveste un eventual pariu la meciul de diseara, am fi tentati sa optam pentru un over 153.5 la o cota de 1.87 la BetVictor.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO