Meciul zilei – 18.04.2019

Bilet realizat de bonus in 18 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Napoli – Arsenal Londra

Cea mai interesanta intalnire din sferturile de finala Europa League va avea loc pe Stadio San Paolo, acolo unde Napoli va incerca sa intoarca soarta calificarii si sa obtina un succes convingator impotriva celor de la Arsenal Londra. In partida din tur Napoli nu si-a creat foarte multe ocazii desi a controlat posesia balonului, iar Arsenal a reusit sa marcheze de doua ori in prima repriza, un avantaj care va fi foarte dificil de pastrat in atmosfera vulcanica creata de fanii napoletani.

Din pacate, echipa italiana nu traverseaza cea mai buna perioada, singura victorie din ultimele 4 partide a fost obtinuta in week-end in deplasare la Chievo Verona, ultima clasata din Serie A. Nu acelasi lucru este valabil si pentru Arsenal, atmosfera din vestiarul tunarilor este foarte optimista dupa ce londonezii au reusit 4 victorii in ultimele 5 meciuri si au ajuns pe locul 4 in Premier League, o clasare ce le permite participarea in urmatoarea editie de UEFA Champions League.

Ultima vizita a celor de la Arsenal pe acest stadion a avut loc in 2013 si s-a terminat cu victoria napoletanilor cu scorul de 2-0, un rezultat care ar duce astazi partida in prelungiri. In concluzie, propunem pariorilor sa mizeze pe un succes al italienilor care este cotat cu 1.65 dar care nu va reprezenta neaparat si eliminarea celor de la Arsenal.