Pariul zilei – 18.04.2019

Bilet realizat de bonus in 18 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Valencia – Villarreal

Duelul dintre cele doua echipe spaniole care se mai afla in Europa League reprezinta o sansa foarte pretioasa pentru pariori de a obtine o cota avantajoasa pentru succesul Valenciei, iar in continuarea acestui articol va vom oferi mai multe argumente pentru acest pronostic. Villarreal a ajuns pana in aceasta faza a competitiei eliminand pe Sporting Lisabona si Zenit, insa in precedentele 5 partide jucatorii pregatiti de Javier Calleja au obtinut un singur succes in deplasarea de la Girona.

De asemenea, trebuie subliniat si faptul ca Villarreal este foarte aproape de zona retrogradarii si pe acest final de sezon va trebui sa obtina mai multe puncte in campionat pentru a se mentine in primul esalon al fotablului spaniol. Valencia nu evolueaza cu atat de multa presiune, gazdele acestei intalniri au castigat si in partida din tur cu scorul de 3-1, iar in meciul din aceasta seara trupa liliecilor este considerata favorita la victorie.

Increderea formatiei antrenate de Marcelino este foarte ridicata dupa ce Valencia a suferit un singur esec in ultimele 10 partide, iar in duelul cu Villarreal ne asteptam ca Dani Parejo, Kevin Gameiro sau Santi Mina sa aduca inca o victorie pentru Valencia. Analizand toate aceste aspecte va invitam sa mizati pe un succes al gazdelor care este cotat cu 1.75, acesta fiind un pronostic foarte generos avand in vedere diferentele dintre cele doua echipe.