Meciul zilei – 18.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Anglia U21 vs Portugalia U21 (18.06.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei de joi, 18 Iunie, va avea loc la Campionatul European de tineret, acolo unde Anglia U21 si Portugalia U21 vor fi adversare in Grupa B. Acest meci face parte din prima etapa a fazei grupelor.
Anglia U21 Portugalia U21
E greu de spus cine are prima sansa in acest joc. Cotele sunt foarte echilibrate, insa majoritatea agentiile o dau usor favorita pe echipa britanica. Anglia U21 are fotbalisti deja consacrati in lot, fotbalisti care evolueaza regulat in Premier League. Cel mai important nume este cu siguranta Harry Kane, starul lui Tottenham care a marcat 21 de goluri in campionatul recent incheiat, fiind printre golgeterii din Premier League. Portugalia este si ea printre favoritele acestei grupe, insa se anunta o cursa pe cinste in Grupa B, acolo unde se mai afla Italia U21 si Suedia U21, pe langa cele doua protagoniste ale acestui joc. Lusitanii nici nu se gandesc sa piarda acest meci, rezultat care i-ar lasa in spate in cursa calificarii. Probabil Portugalia U21 s-ar multumi si cu un egal in meciul de debut, dar mai mult ca sigur, victoria e tinta principala.
Pariuri – Anglia U21 vs Portugalia U21
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.83

  • Mizam pe un meci deschis, spectaculos si frumos intre echipa de tineret a Angliei si cea a Portugaliei. Ambele tabere au potential mare, in special la nivel ofensiv, astfel ca mergem pe goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!