Pariul zilei – 18.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

BATE vs Vitebsk (18.06.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de joi, 18 Iunie, are o cota de 1.73 in oferta Sportingbet, aceasta fiind de departe cea mai buna oferta de pe piata la ora actuala. Pariul a fost ales din Vysshaya Liga, Belarus, de la duelul dintre BATE Borisov si Vitebsk, duel foarte dezechilibrat la prima vedere.
BATE Borisov Vitebsk
BATE Borisov pare sa nu aiba adversar pe masura in stagiunea curenta. Echipa este neinvinsa dupa noua etape de campionat, trecandu-si in cont sapte victorii si doua remize. Gazdele s-au instalat rapid pe fotoliul de lider al clasamentului, laudandu-se si cu un golaveraj de 9-0, fiind fara gol primit pana acum. Nu mai putin de sapte puncte au cei de la BATE peste locurile doi si trei. Vitebsk se afla in cealalta zona a clasamentului, fiind printre codasele din Belarus. Echipa este pe locul 12 din 14, cu numai sapte puncte in dreptul ei si cu un golaveraj de 6-14. Vitebsk are doua puncte peste lanterna rosie a campionatului. Trebuie precizat faptul ca doar ultimul loc retrogradeaza la finalul stagiunii, iar Vitebsk are motive de ingrijorare se pare.
Pariuri BATE vs Vitebsk
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.73

  • Avand in vedere ca Sportingbet ne ofera o cota fabuloasa pentru acest pariu in comparatie cu alte agentii, suntem de parere ca nu trebuie ratat acest pariu. Vis a vis de diferentele dintre cele doua tabere nu incape urma de indoiala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!