Pronostic – Zaragoza vs Las Palmas – 17.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

zaragoza

Mansa tur din finala play-off-ului de promovare in Primera Division va avea loc astazi de la ora 21:00, punandu-le fata in fata pe Real Zaragoza si Las Palmas, anuntandu-se un duel echilibrat, asa cum o arata si cotele in acest moment.

Real Zaragoza a trecut in faza semifinalelor de Girona dupa o dubla memorabila. Gazdele au pierdut mansa tur cu scorul de 0-3, iar Girona se vedea ca si calificata. Totusi Zaragoza a intors rezultatul, castigand cu 4-1 in retur, chiar in deplasare. Dupa un asemenea parcurs, ar fi pacat sa nu reuseasca promovarea in La Liga. Ingrijorator este faptul ca Zaragoza a pierdut ultimele trei meciuri acasa, ba chiar fara sa marcheze vreun gol.

De cealalta parte, Las Palmas a eliminat-o pe Valladolid in runda anterioara a play-off-ului, dupa 1-1 in deplasare si 0-0 acasa, castigand datorita golului marcat in deplasare. Oaspetii sunt intr-o forma ceva mai buna decat adversarii de diseara, venind dupa sapte meciuri la rand fara infrangere. Ultimul esec suferit de acestia a fost in debutul lunii Mai, acum ceva mai bine de o luna de zile.

Meciurile din campionatul recent incheiat au fost castigate de Las Palmas de fiecare data, scor 5-3 acasa si 2-0 pe acest teren acum doua saptamani si jumatate.

Pronostic: X2 @ 1.50
Asa cum am spus, Las Palmas s-a aratat superioara si in duelurile directe din campionat. Ne asteptam la un nou meci frumos si mizam pe cel putin un egal scos de oaspeti in aceasta deplasare.