Meciul zilei – 18.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

Petrolul vs Voluntari (18.07.2015) – ora 18:30
meciul zilei2Sambata incepand cu ora 18:30, Petrolul Ploiesti si FC Voluntari vor fi puse fata in fata in cea de-a doua etapa a Ligii 1. Balanta cotelor este inclinata clar in favoarea gazdelor, insa in orice caz, cotele sunt mai echilibrate decat ne-am fi asteptat.
PetrolulVoluntari
Petrolul Ploiesti este ultima clasata in Liga 1 la ora actuala, desi a scos o remiza in prima etapa pe terenul campioanei Steaua Bucuresti. Lupii galbeni au -5 puncte, asta dupa ce au fost penalizati de catre federatie inainte de startul acestei stagiuni. Echipa tinteste catre primul succes al sezonului, mai ales ca nici in perioada de pregatire n-a impresionat, bifand doua remize si o infrangere.De partea cealalta, FC Voluntari se afla pentru prima data in Liga 1, iar echipa a inceput curajos noua stagiune, scotand un rezultat de egalitate acasa in fata lui CSMS Iasi, echipa cu ceva mai multa experienta pe prima scena a fotbalului de la noi. E limpede ca acesta este primul duel direct intre Voluntari si Petrolul, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale.
Pariuri – Petrolul vs Voluntari
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.75

  • Petrolul nu mai este aceeasi echipa puternica din urma cu 1-2 ani, astfel ca avem o cota mare pentru victoria gazdelor, dar nu trebuie trecuta cu vederea sub nici o forma.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!