Pariul zilei – 18.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Longford vs Cork City (18.07.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Longford si Cork City se vor duela sambata seara incepand cu ora 21:30, ora Romaniei, in cadrul etapei cu numarul 20 din Irlanda Premier League. Oaspetii au prima sansa la pariuri, iar pariul zilei de astazi are o cota de 1.62.
LongfordCork City 
Longford nu s-a prezentat tocmai rau pe parcursul acestei stagiuni, dovada ca dupa 19 etape se afla pe locul sase, insa cu siguranta era loc de mai bine. Gazdele au 15 puncte sub podium si nici nu se pune problema de vreo lupta pentru un loc de cupa europeana. Golaverajul de 20-26 nu impresioneaza, dar cel putin Longford nu are emotii privind retrogradarea, sau cel putin nu in acest moment.Cork City pare sa stea in umbra campioanei Dundalk si la ora actuala. Echipa se afla pe locul secund in Irlanda, cu 41 de puncte si cu un golaveraj de 32-9, fiind la noua lungimi de lider, dar si cu un meci mai putin jucat. Cork City are in mod clar cea mai solida defensiva din campionat, fiind singura formatie din competitia interna care a primit sub zece goluri pana in momentul de fata.
Pariuri Longford vs Cork City 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.62

  • Exceptand-o pe Dundalk, echipa care face legea in Irlanda, Cork City este cea mai puternica formatie a campionatului, astfel ca mizam pe o victorie a acestei in deplasarea de sambata seara, desi nu pare sa fie cel mai sigur pariu posibil.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!