Meciul zilei – 18.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2017. Postat in Meciul Zilei

Dinamo Moscova vs Spartak Moscova (18.07.2017) – ora 19:30
meciul zilei2Dinamo Moscova si Spartak Moscova se intalnesc in primul derby al campionatului din Rusia. Marti de la ora 19:30 se disputa ultima partida a primei etape din aceasta editie de campionat si se anunta un duel incins si echilibrat.
Dinamo MoscovaSpartak Moscova
Dinamo Moscova a aratat foarte bine in perioada de pregatire, trecandu-si in cont cinci victorii si doua remize, atacul fiind la inaltime. Totusi Dinamo n-a avut prea multe sanse contra lui Spartak in ultimii ani, pierzand precedentele sase confruntari directe. Acum spera sa sparga gheata, insa are sansa a doua la pariuri.Spartak Moscova vine dupa triumful din stagiunea precedenta, cand a iesit campioana cu sapte puncte avans. Echipa a trecut de Lokomotiv Moscova saptamana trecuta in Supercupa Rusiei, 2-1 dupa 120 de minute de joc. Spartak a castigat ultimele cinci deplasari aici si n-a mai pierdut pe acest teren din 2008.
Pariuri – Dinamo Moscova vs Spartak Moscova
Info pariuri sportive GG @ 1.72

  • Ambele echipe sunt intr-o forma buna dupa perioada de pregatire si ne asteptam la un meci deschis in prima etapa, cu goluri in ambele porti, la fel ca in cinci din ultimele sapte confruntari directe.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!