Pariul zilei – 18.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2017. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Kiev vs Ch. Odessa (18.07.2017) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de marti, 18 Iulie 2017, am ales o cota de 1.57 cand vine vorba de pariul zilei. Ne-am orientat catre prima etapa din campionatul Ucranei, acolo unde Dinamo Kiev si Chernomorets Odessa se intalnesc de la ora 19:00.
Dinamo Kiev
Ch.. Odessa
Dinamo Kiev vine dupa esecul din Supercupa Ucrainei, scor 0-2 in fata rivalilor de la Shakhtar Donetsk. Trupa din capitala a aratat bine in aceasta vara, bifand patru victorii si un egal in meciurile amicale. De asemenea, Dinamo Kiev n-a mai pierdut cu Odessa din 2013, iar ultimele cinci meciuri directe s-au incheiat cu GG de fiecare data.De cealalta parte, Chernomorets Odessa porneste in mod clar cu sansa a doua, atat la pariuri, cat si pe hartie. Echipa si-a trecut in cont doua victorii, un egal si o infrangere in perioada de pregatire, far asa intalneasca insa vreo echipa cu pretentii sau care sa puna probleme.
Pariuri – Dinamo Kiev vs Ch. Odessa
Info pariuri sportive 1 pauza @ 1.57

  • Dinamo Kiev este echipa superioara din toate punctele de vedere in acest moment si are de partea ei si rezultatele din ultimii ani cu Chernomorets Odessa.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!