Meciul zilei – 19.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 January, 2017. Postat in Meciul Zilei

Sociedad vs Barcelona (19.01.2017) – ora 22:15
meciul zilei2Real Sociedad si Barcelona se intalnesc diseara de la ora 22:15 in mansa tur a semifinalelor Copa del Rey. Oaspetii pornesc cu prima sansa la pariuri si cu siguranta doresc sa rezolve calificarea inca din tur.
SociedadBarcelona
Bascii de la Real Sociedad au avut un parcurs bun in acest sezon, emitand pretentii chiar la Top 4 in LaLiga. Cupa Regelui este de asemenea o tinta pentru o echipa ca Real Sociedad, insa misiunea din sferturi nu va fi tocmai usoara. De remarcat faptul ca Sociedad n-a mai pierdut acasa contra Barcei din 2007.Fara victorie in ultimele opt deplasari pe acest teren, Barcelona cauta disperata sa sparga aceasta gheata. Messi si colegii sai au bifat doar un egal si trei infrangeri in ultimele patru meciuri jucate aici, in ultimii doi ani. Barca nu a rupt gura targului in aceasta stagiune, iar Copa del Rey pare sa fie una din tintele principale.
Pariuri – Sociedad vs Barcelona 
Info pariuri sportive Sub 4.0 goluri HA @ 1.38

  • Real Sociedad este o echipa foarte solida, mai ales acasa, in timp ce Barca oscileaza in ultima vreme. Ne asteptam la un meci cat de cat strans, cu maximum trei goluri. Daca se marcheaza insa de patru ori, pariul va fi rambursat.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!