Pronostic – Coasta de Fildes vs DR Congo – 20.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 19 January, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Coasta de Fildes vs DR Congo – 20.01.2017

Coasta de Fildes si DR Congo vor fi adversare in Grupa C de la Cupa Africii pe Natiuni, meciul urmand sa se dispute vineri seara de la ora 18:00.

Coasta de Fildes vine dupa remiza contra lui Togo din prima etapa, asa ca inca nu pas gresit nu este deloc binevenit in acest moment. Consideram ca ivorienii au un lot oarecum superior fata de adversari, chiar daca lipsesc cativa jucatori, cel mai important fiind Yaya Toure. Zaha si compania au controlat meciul cu Togo, avand mai multe ocazii si o posesie de 62%, dominand practic la toate capitolele.

De cealalta parte, DR Congo a inceput foarte bine aceasta editie a Cupei Africii pe Natiuni, trecand de Maroc in prima runda, scor 1-0. Congolezii au preluat astfel sefia in Grupa C, iar un nou succes vineri seara le-ar asigura 99% calificarea in faza eliminatorie. Probabil DR Congo s-ar multumi si cu un egal in fata Coastei de Fildes, asa ca nu ne asteptam sa riste prea mult.

Pronostic: 1 DNB @ 1.35
Coasta de Fildes este usor favorita la pariuri, iar victoria este obligatorie am putea spune, pentru a pastra sane reale de calificare. Mizam pe succesul ivorienilor, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.

Tags: