Meciul zilei – 19.02.2019

Bilet realizat de bonus in 19 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Liverpool – Bayern Munchen

Cea mai mare rivala pentru Jurgen Klopp in timpul activitatii sale din Germania a fost Bayern Munchen, iar in aceasta seara managerul celor de la Liverpool isi va intalni fosta adversara in prima mansa a optimiilor UEFA Champions League. Echipa cormoranilor a inceput acest an cu doua esecuri, dar apoi si-a revenit si a inregistrat 5 meciuri consecutive fara infrangere. Chiar daca este implicata in lupta pentru titlu, motivatia jucatorilor de la Liverpool va fi mult mai mare in aceasta confrutnare, iar faptul ca se va juca pe Anfield va creste si mai mult optimismul formatiei engleze.

Bayern a reusit dupa pauza de iarna sa reduca diferenta din clasament fata de Borussia Dortmund, dar jocul bavarezilor nu se ridica la nivelul asteptarilor fanilor. Cei mai importanti jucatori ai oaspetilor de astazi se afla pe final de cariera, iar in aceasta perioada conducerea celor de la Bayern incearca trecerea catre o generatie mai tanara de fotbalisti care sa readuca un trofeu european la Munchen.

Cele doua formatii s-au intalnit si in urma cu 2 ani intr-o partida amicala in care Liverpool s-a impus clar cu scorul de 3-0, chiar daca nu ne asteptam la o diferenta atat de mare de scor, un succes al cormoranilor este cotat 2.00 si poate reprezenta cea mai inspirata alegere in cel mai tare duel al zilei.