Pariul zilei – 19.02.2019

Bilet realizat de bonus in 19 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Lyon – FC Barcelona

Una dintre marile favorite la castigarea trofeului UEFA Champions League este FC Barcelona, iar in aceasta seara trupa catalanilor se va deplasa la Lyon pentru a disputa prima mansa a optimilor. Intre cele doua echipe exista o diferenta majora deoarece FC Barcelona este lider in campionatul spaniol, in timp ce Lyon se afla pe pozitia a treia in Ligue 1, la o distanta apreciabila fata de PSG. De asemenea, diferntele dintre Barcelona si Lyon nu se reduc doar la pozitionarea din clasament, gruparea catalana ajunge an de an pana in fazele finale ale competiei, iar experienta jucatorilor este mult mai bogata decat a celor de la Olypmique Lyon.

Mai trebuie subliniat faptul ca fromatia franceza a castigat o singura partida in faza grupelor si nu a mai reusit o calificare in optimiile Champions League din 2012. Componenta lotului celor de la Lyon s-a schimbat foarte mult de atunci, iar in acest moment cel mai valoros fotbalist al francezilor este Nabil Fekir.

In fromula Barcelonei pot evolua mai multi jucatori talentati care pot face diferenta pe tabela de scor, iar unul dintre cei mai importanti membri ai echipei este fundasul Samuel Umtiti care a fost adus chiar de la Lyon dar nu poate evolua astazi din cauza unei accidentari. Asadar, cel mai sugerat pronostic al acestei partide este o victorie a oaspetilor care este cotata cu 1.80 si reprezinta cel mai asteptat deznodamant.