Meciul zilei – 19.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Newcastle vs Manchester City (19.04.2016) – ora 21:45
meciul zilei2St. James Park ne va oferi singurul meci de astazi in Premier League. Newcastle United va da piept cu Manchester City de la ora 21:45 intr-un meci restant, programat initial in etapa 27.
Newcastle Manchester City
Rafa Benitez incearca sa o salveze pe Newcastle de la retrogradare, insa momentan cotofenel sunt pe locul 19 in Anglia. Echipa gazda are doar 28 de puncte, trei in minus fata de zona salvatoare, dar si un meci mai putin disputat. Victoria de etapa trecuta, 3-0 vs Swansea acasa, pare sa le fi ceva moral gazdelor, asa ca nimic nu este exclus. Manchester City vine dupa trei victorii la rand in campionat, revenind pe locul trei din Premier League. Echipa oaspete are 60 de puncte, la fel ca Arsenal, insa golaverajul de 61-33 face diferenta. Cetatenii tintesc si ei victoria diseara pentru a fi mai aproape de clasarea pe podium, lucru care le-ar asigura calificarea direct in grupele UCL.
Pariuri – Newcastle vs Manchester City
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.57

  • Mergem pe mana oaspetilor aici, desi Newcastle va fi foarte motivata sa scoata maximum dintr-un astfel de joc decisiv pentru ei.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,