Pariul zilei – 19.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Lorient vs PSG (19.04.2016) – ora 22:00
pariul zilei2Semifinalele Cupei Frantei ne vor oferi un duel foarte interesant astazi de la ora 22:00, atunci cand Lorient si PSG vor fi puse fata in fata. Oaspetii au prima sansa atat la pariuri, cat si pe hartie.
LorientPSG
Lorient nu este o echipa de speriat, insa nici nu trebuie neglijata, mai ales in meciurile de pe teren propriu. Gazdele au pierdut o singura data in precedentele sapte jocuri acasa, bifand alte trei victorii si trei egaluri. Oricum Lorient are clar sansa a doua aici, cu o cota in jur de 8.50 pentru victorie.PSG s-a impus in ultimele cinci deplasari pe acest teren din Mai 2012 pana in prezent. Zlatan si colegii sai sunt deja campioni in Ligue 1, iar Cupa Frantei pare sa fie principalul obiectiv pe final de sezon, mai ales ca echipa este eliminata din Liga Campionilor. PSG a castigat opt din ultimele zece deplasari oficiale.
Pariuri Lorient vs PSG
Info pariuri sportive: PSG -1.0 HA @ 1.65

  • Realistic vorbind, nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere. PSG doreste realizarea eventului, iar cota pentru o victorie lejera astazi este atractiva. Daca oaspetii se vor impune la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,