Meciul zilei – 19.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Ried vs Altach (19.05.2015) – ora 20:00
meciul zilei2Ried si Altach vor fi adversare astazi de la ora 20:00 in primul meci al rundei cu numarul 34 din Tipico Bundesliga, prima divizie a fotbalului austriac. Se anunta un meci pe cinste insa putem spune ca miza nu exista decat pentru echipa vizitatoare.
Ried Altach
Ried este pe locul sase din zece, la mijlocul clasamentului adica, fara obiectiv pe acest final de stagiune. Gazdele au 40 de puncte, 13 in minus fata de Top 4 si implicit de locurile ce duc in cupele europene. Echipa gazda are un golaveraj de 45-48, atacul fiind ok, insa defensiva reprezentand marea problema in stagiunea aceasta, cu o medie de aproximativ 1,5 goluri primite pe meci. Altach, asa cum am spus, are nevoie de puncte, miza fiind una enorma pentru ei. Oaspetii au 53 de puncte si se afla in momentul de fata pe locul patru, avand un singur punct peste pozitia a cincea. Oaspetii nu sunt in cea mai buna forma, castigand doar cinci puncte in ultimele cinci etape de campionat si sunt in pericol sa rateze Top 4 in acest ritm.
Pariuri – Ried vs Altach
Info pariuri sportive Peste 2.5 goluri @ 1.65

  • Se intalnesc doua echipe cu atacuri acceptabile am putea spune. Plus de asta, ambele au probleme in defensiva, primind in medie peste un gol pe meci fiecare in campionatul curent.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!