Pariul zilei – 20.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Pandurii Tg. Jiu vs Steaua (20.05.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Pentru ziua de miercuri, 20 Mai 2015, pariul zilei vine din fotbalul intern, iar cota aleasa este de 1.65 la ora actuala in oferta Sportingbet. Mai exact, meciul care ne-a atras atentia este finala Cupei Ligii dintre Pandurii Tg. Jiu si Steaua Bucuresti.
Pandurii Tg. Jiu Steaua
Oltenii si-au asigurat linistea in Liga 1, fiind salvati mai mult ca sigur in acest moment. Astfel, se pot axa 100% pe acest meci, insa in fata campioanei nu va fi deloc usor, mai ales ca in joc se afla si un trofeu. Gorjenilor le-a lipsit constanta in joc si in rezultate sezonul acesta, dovada ca si in ultima perioada au oscilat intre rezultate bune si slabe. Ramane de vazut cum isi vor juca sansa miercuri seara. Pe de alta parte, Steaua Bucuresti vine dupa o victorie cruciala la Brasov, 3-2 in Liga 1, ramanand la un punct in spatele liderului ASA Tg. Mures. Ros-albastrii se lupta pentru trei trofee in acest final de sezon, si anume campionat, cupa si cupa ligii. Primul trofeu al sezonului poate fi obtinut chiar in aceasta saptamana, insa nici oltenii nu vor ceda prea usor, plus ca Steaua a pierdut (1-3) ultimul joc direct.
Pariuri Pandurii Tg. Jiu vs Steaua
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.65

  • Ne-am indreptat atentia catre un pariu simplu la aceasta partida, avand in vedere miza foarte importanta, fiind pus in joc trofeul Cupei Ligii. Steaua e favorita clara si am ales sa nu riscam prea mult.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!