Meciul zilei – 19.05.2019

Bilet realizat de bonus in 19 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Napoli – Inter Milano

Pe finalul acestui sezon Inter Milano isi propune sa obtina suficiente puncte pentru a beneficia de calificarea directa in UEFA Champions League, iar in aceasta seara trupa antrenata de Luciano Spalletti se va deplasa la Napoli in cel mai tare duel al zilei.

Napoli este sigura de pozitia a doua din clasament si in ultimele etape nu a jucat cu atat de multa presiune, dar chiar si in aceste conditii formatia napoletana a obtinut maximul de puncte din ultimele 3 etape si isi doreste sa le ofere fanilor o victorie impotriva celor de la Inter. In aceasta editie de Serie A doar Juventus Torino si Atalanta au reusit sa plece cu cele 3 puncte de pe Stadio San Paolo din Napoli, ceea ce inseamna ca pentru Inter va urma o partida foarte dificila.

Principalul avantaj al milanezilor in aceasta confruntare este reprezentat de Mauro Icardi, capitanul oaspetilor poate decide rezultatul final al acestei partide prin calitatea sa individuala. Mai trebuie sa amintim faptul ca Inter nu a primit nici un gol in ultimele 3 partide directe cu Napoli si nu ar trebui sa ne asteptam nici astazi la un numar mare de goluri. Asadar, optiunea sub 2.5 goluri cotata cu 2.10 poate fi considerata cea mai inspirata alegere in acest derby al campionatului italian.