Pariul zilei – 19.05.2019

Bilet realizat de bonus in 19 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Eibar – FC Barcelona

Campioana Spaniei va disputa ultima etapa a acestui sezon in deplasare la Eibar, acest duel poate fi considerat unul foarte dezechilibrat avand in vedere diferentele dintre cele doua formatii, iar astazi la rubrica Pariul Zilei vom prezenta prinicpalele avantaje ale celor de la FC Barcelona.

Acesta este al doilea an consecutiv in care FC Barcelona este castigatoarea titlului de campioana a Spaniei, iar in visteria clubului catalan s-au adunat 26 de titluri. Mai trebuie sa adaugam faptul ca FC Barcelona are cea mai productiva din La Liga cu 88 de goluri inscrise in cele 37 de etape. Precedenta intalnire cu Eibar a fost castigata cu scorul 3-0, iar in ultima deplasare pe acest stadion FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0.

De la promovarea celor de la Eibar in prima liga spaniola nu a existat nici o confruntare directa care sa nu fie castigata de FC Barcelona ceea ce inseamna ca diferentele dintre cele doua grupari sunt clare. Pariorii ar trebui sa fie constienti si de faptul ca oaspetii de astazi nu mai au aceasi motivatie, dar daca Ernesto Valverde va folosi cei mai importanti jucatori Eibar va fi o victimia sigura. Speram ca argumentele expuse in acest articol sa fie suficiente pentru a va determina sa mizati pe victoria Barcelonei cotata cu 1.90, un pronostic foarte generos acordat de casele de pariuri.