Meciul zilei – 19.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Rapid Bucuresti vs Steaua Bucuresti (19.07.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Cel mai tare meci al zilei de azi dupa parerea noastra este cel din Cupa Ligii Romaniei, intre Rapid Bucuresti si Steaua Bucuresti, doi colosi ai fotbalului romanesc. Meciul va incepe de la ora 21:00 si se anunta inclinat catre poarta giulestenilor. In ultimele cinci confruntari directe fiecare echipa a bifat cate o victorie, la care se adauga trei remize.
Rapid Bucuresti Steaua Bucuresti
Rapid Bucuresti vine la acest meci cu un moral bun, asta dupa ce a mai trecut de un tur in Cupa Ligii, eliminand-o acum trei zile pe CS U Craiova, scor 1-0 acasa. Giulestenii au in continuare probleme financiare, neavand un patron la echipa, iar acest lucru poate conta enorm. Rapid este outsider clar la pariuri, cota pentru 1 solist invartindu-se in acest moment in jur de 5.00. Steaua Bucuresti de partea cealalta a baricadei vine la aceasta intalnire dupa victoria foarte importanta in turul II preliminar din Champions League, scor 1-0 in deplasarea cu Stromsgodset, returul urmand sa aiba loc saptamana viitoare. Stelistii au lasat mult de dorit in amicalele verii, iar in Super Cupa cu Astra au fost invinsi dupa loviturile de la 11 metri.
Pariuri Rapid Bucuresti vs Steaua Bucuresti
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Desi Rapid vine tare din liga secunda, trebuie recunoscuta totusi superioritatea Stelei la prima vedere, aceasta avand un lot superior valoric, plus ceva mai multa liniste in interiorul clubului. Consideram ca nu merita ratata cota pentru 2 solist.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,