Pariuri Sportive – Fiorentina vs Kalloni – 19.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Fiorentina vs Kalloni (19.07.2014) – ora 18:30
In cursul zilei de azi Fiorentina va disputa al doilea amical al verii, urmand sa o intalneasca pe Kalloni, o echipa ce vine din prima liga a Greciei. Fluierul de start al partidei va avea loc la ora 18:30.
Trebuie precizat faptul ca cele doua tabere nu s-au mai intalnit pana acum in nici un meci direct, fie oficial, fie amical.
Fiorentina Kalloni
Asa cum am spus, Fiorentina a mai disputat un meci de pregatire vara aceasta, acum patru zile mai exact, cand s-a impus fara emotii, scor 6-0 in fata celor de la La Fiorita. Tatarusanu va fi si el prezent pe teren cel mai probabil in amicalul de astazi. Bet365 ofera o cota foarte buna pentru victoria trupei din Firenze, si anume 1.40 in momentul de fata, fiind printre cele mai atractive de pe piata. Kalloni de cealalta parte a baricadei nu a mai disputat nici un meci amical vara aceasta. Echipa vine din Grecia Super League, acolo unde nu a impresionat sezonul trecut, fiind o formatie de a doua jumatate a clasamentului, dovada ca a incheiat pe locul 12 in clasament. Kalloni este outsider in acest meci, avand o cota de 5.50 la ora actuala in oferta bet365.com.
Pariuri Fiorentina vs Kalloni
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Fiorentina este fara doar si poate echipa mai buna in acest duel, cu un lot mai valoros si care are majoritatea argumentelor de partea ei. Si cota pentru 1 solist este destul de atractiva si merita incercata, in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,