Meciul zilei – 19.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Elvetia vs Franta (19.06.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Atractia principala la EURO 2016 astazi va avea loc la ora 22:00, atunci cand se va disputa derby-ul Grupei A intre Elvetia si Franta. Se anunta un meci echilibrat si strans, cele doua tabere neavand emotii in momentul de fata.
Elvetia
Franta
Elvetia nu este 100% calificata din punct de vedere matematic, insa nu are nici foarte mari emotii. Shaqiri si ai lui sunt pe locul doi cu patru puncte si un golaveraj de 2-1, multumindu-se in mod sigur cu un egal diseara. Elvetia isi permite chiar sa odihneasca o parte din jucatori, asa cum probabil o va face si Franta. Francezii n-au rupt gura targului in primele doua etape, trecand cu greu de Romania si Albania, golurile victoriei venind de fiecare data aproape de minutul 90 sau chiar dupa. Cu sase puncte, gazda turneului final este calificata matematic in optimi, insa nu-si permite sa piarda acest meci si sa termine doar pe locul doi.
Pariuri – Elvetia vs Franta
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.54

  • Atat Elvetia, cat si Franta, isi vor odihnii cu siguranta o parte din jucatorii de baza, asa ca nu ne asteptam sa forteze vreuna prea mult diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,