Pariul zilei – 19.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Romania vs Albania (19.06.2016) – ora 22:00
pariul zilei2Romania si Albania se intalnesc astazi  de la ora 22:00 intr-un meci crucial pentru ambele tabere. Pariul zilei are o cota de 1.57 astazi, ceva mai mica decat in ultimele zile. La cum au aratat cele doua echipe pana acum, nimic nu este exclus.
Romania
Albania
Romania a tinut piept Frantei si Elvetiei in primele doua runde, echipe mult mai bine cotate. Totusi ai nostri au castigat doar un punct, dupa egalul cu Elvetia, 1-1, asta dupa ce in fata francezilor au pierdut pe final de meci, scor 1-2. Asteptam sa vedem o abordare diferita din partea tricolorilor, sa se axeze mai mult pe ofensiva, fiind un meci la care victoria este singura optiune. Albania a pierdut ultimul amical inainte de EURO, 1-3 vs Ucraina, continuand apoi in aceeasi nota si la turneul final. Adversarii nostri de diseara au pierdut ambele jocuri pana acum in Grupa A, scor 0-1 cu Elvetia si 0-2 in fata Frantei. Ce-i drept s-au tinut bine, iar cu Franta tabela arata 0-0 in minutul 90.
Pariuri – Romania vs Albania
Info pariuri sportive Romania DNB @ 1.57

  • Se anunta un meci extrem de interesant diseara intre Romania si Albania. Ai nostri par usor favoriti, victoria fiind obligatorie. Mergem pe mana Romaniei, cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,