Meciul zilei – 19.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

ASA Targu Mures vs Rapid (19.09.2014) – ora 21:00
meciul zilei2ASA Targu Mures si Rapid Bucuresti vor fi adversare in aceasta seara de la ora 21:00 in al doilea meci al rundei cu numarul opt din Liga 1. Cele doua tabere sunt singurele nou-promvoate aflate deasupra liniei de retrogradare. In cele patru dueluri directe din istoria recenta a Ligii 1, fiecare a bifat cate o victorie, la care se adauga doua remize.
ASA Targu Mures Rapid
ASA Targu Mures pare cea mai promitatoare formatie nou-promovata, dovada ca dupa sapte etape scurse echipa si-a trecut in cont trei victorii, trei remize si un singur esec. Pe teren propriu gazdele au adunat sapte puncte din noua posibile. Ardelenii au un golaveraj de 12-7, fiind pe locul sase al Ligii 1. Doar cele cinci echipe de deasupra ei in clasament au un atac mai redutabil in momentul de fata. Rapid Bucuresti se prezinta la aceasta partida dupa trei puncte extrem de importante castigate etapa trecuta. Formatia gazda a adunat opt puncte din 21 posibile in noua stagiune si nici golaverajul de 6-10 nu este unul de laudat. Aceste cifre plaseaza echipa la granita cu zona retrogradarii, mai exact pe locul 12, primul peste linia rosie. Rapid a strans patru puncte din trei deplasari.
Pariuri ASA Targu Mures vs Rapid
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Desi pare un meci in care se poate intampla orice, ne bazam pe forma buna a echipei gazda, plus ca acestia au si un bilant excelent pe teren propriu, primind un singur gol in cele trei partide de pana acum.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,