Pariuri Sportive – Gaz Metan vs Viitorul – 19.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Gaz Metan vs Viitorul (19.09.2014) – ora 18:30
Gaz Metan Medias si Viitorul Constanta vor fi adversare in cea de-a opta etapa a Ligii 1, meciul urmand sa deschida practic runda curenta azi la ora 18:30. Gazul porneste cu prima sansa, insa se anunta un meci echilibrat si strans.
In ultimele doua sezoane cele doua tabere au fost adversare de patru ori. Mediesenii s-au impus de trei ori, iar un alt joc s-a incheiat fara gol. Scorul general este de 9-1 pentru Gaz Metan.
Gaz Metan Viitorul
Gaz Metan Medias a inceput acest campionat ca din tun, cu doua victorii si doua remize in primele patru runde. Apoi echipa a intrat pe o panta descendenta, fiind in cadere libera. Mediesenii au pierdut ultimele trei jocuri de campionat, iar de pe locurile 5-6 au picat pana pe 11, avand un singur punct la ora actuala deasupra zonei de retrogradare. Plus de asta, si golaverajul a devenit unul negativ, cu sapte reusite si zece goluri incasate. Viitorul Constanta de cealalta parte nu s-a lipit de victorie in primele sase etape, abia runda trecuta reusind primul succes al campionatului. Oaspetii au ajuns astfel la sase puncte si un golaveraj de 6-8, ceva mai bun decat al adversarilor. Totusi cu aceste cifre, Viitorul ocupa locul 14, sub linia de plutire, iar in acest ritm va fi greu de crezut ca echipa se va putea salva si in al treilea an consecutiv.
Pariuri Gaz Metan vs Viitorul
Info pariuri sportive: Gaz Metan (Draw no bet) @ 1.53

  • Gaz Metan Medias are un lot ceva mai solid la prima vedere, iar in ciuda faptului ca echipa este in scadere de forma, mizam pe o victorie in aceasta seara acasa. Am ales insa un pariu ceva mai sigur, iar in caz de egal, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,