Meciul zilei – 19.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Atletico-PR vs Santos (19.11.2014) – ora 23:30
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de astazi, 19 Noiembrie, din prima liga de fotbal a Braziliei. Atletico Paranaense va da piept pe teren propriu cu Santos, cele doua formatii fiind despartite in acest moment doar de golaveraj. Lovitura de start a meciului va fi data la ora 23:30, ora Romaniei.
Atletico-PR Santos
Atletico Paranaense vine dupa infrangerea suferita etapa trecuta cu Sport Recife, scor 0-1. In ultimele cinci etape gazdele au castigat noua puncte, ajungand astfel in prima jumatate a clasamentului. La ora actuala Atletico Paranaense se afla pe pozitia a zecea, cu 46 de puncte, avand un golaveraj negativ, la limita, 38-39 in momentul de fata, fara sperante la o pozitie mai sus de locul opt pana la final. Santos se afla intr-o situatie asemenatoare, doar ca echipa este in cadere libera, venind dupa cinci etape dezastruoase, cu un egal si patru infrangeri. Oaspetii ocupa locul noua, cu 46 de puncte, la fel ca echipa adversa, golaverajul fiind ceva mai bun, 38-33 in momentul de fata. Nici Santos nu spera la prea multe in finalul acestei stagiuni, poate la o clasare in prima jumatate.
Pariuri Atletico-PR vs Santos
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.73

  • Ne asteptam la un meci strans si echilibrat intre doua vecine de clasament. Nici una dintre ele nu are un atac de speriat, fiecare marcand cate 38 de goluri in 34 de etape, deloc impresionant, ba chiar neconvingator.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!