Pariul zilei – 19.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Category

Aldershot vs Portsmouth (19.11.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, miercuri, 19 Noiembrie, vine din FA Cup, acolo unde Aldershot si Portsmouth vor lupta pentru un loc in faza urmatoare. Partida va avea loc la ora 21:45, iar pariul zilei ales de noi are o cota de 1.62 in momentul de fata si este ales de la aceasta partida.
Aldershot Portsmouth
Aldershot vine dupa doua rezultate bune in campionatul intern, 2-0 in deplasare pe terenul lui Kidderminster si 1-0 acasa cu Nuneaton. Echipa a pierdut o singura data acasa in ultimele sase jocuri, avand pe langa acel esec alte patru victorii si un rezultat de egalitate. La pariuri cota pentru 1 solist se invarte undeva in jur de 3.25 la ora actuala. Portsmouth este o formatie mai bine cotata si cu un nume mult mai mare in fotbalul englez. Echipa merge din rau in mai rau in ultimii ani, iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber. Aflata in League Two (liga a patra), echipa vizitatoare vine dupa patru meciuri in care s-a impus o singura data. Meciul initial s-a incheiat 2-2 la Portsmouth.
Pariuri Aldershot vs Portsmouth
Info pariuri sportive: 1X @ 1.62

  • Ne asteptam ca Aldershot sa scoata un rezultat cel putin la fel de bun ca in meciul initial, mai ales ca acum joaca pe teren propriu. Desi Portsmouth este echipa mai bine cotata, probleme oaspetilor ne asteptam sa se reflecte si pe tabela de marcaj in acest meci.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!