Pronostic – Ghana vs Togo – 19.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic Coreea de Sud vs Ghana amicale

Grupa E de calificare la Cupa Africii pe Natiuni este cea mai stransa, iar cu o etapa inainte de final toate cele patru tabere au sanse de calificare si toate au sanse sa ramana acasa. Ghana va da piept cu Togo miercuri seara de la ora 18:00.

Ghanezii ocupa pozitia fruntasa la ora actuala, insa nu au voie sa piarda acest meci pentru a fi siguri ca merg la turneul final. Gyan si compania au opt puncte in dreptul lor si un golaveraj de 8-6, avand alaturi de cei din Guinea cea mai puternica ofensiva a grupei. Ghana a bifat o victorie si un egal acasa in grupa aceasta pana in momentul de fata.

Togo pe de alta parte are sperante la o victorie care sa ii asigure prezenta la Cupa Africii pe Natiuni, insa cu siguranta nu va fi usor pentru Adebayor si colegii lui. Acestia au sase puncte si un golaveraj de 6-9, fiind codasii grupei. Un lucru este cert, orice rezultat in-afara victoriei ii va lasa acasa, pe cand obtinerea celor trei puncte ii va duce pe togolezi la Cupa Africii pe Natiuni.

Pronostic: 1 solist @ 1.36
Ghana are de departe un lot mai bun din punct de vedere valoric si numeric, iar acest lucru ne asteptam sa se vada. Plus de asta galezii joaca acasa, acolo unde au o forta impresionanta. Mizam pe victoria acestora, desi cota nu este una care sa rupa gura targului.