Pronostic – Italia vs Albania – 18.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic spania italia meciuri amicale internationale

Italia nu va avea o misiune lejera in aceasta seara de la ora 21:45, atunci cand va da piept cu selectionata Albaniei, o selectionata destul de incomoda si care in mod cert nu va ceda usor. Totusi la pariuri balanta este clar inclinata in favoarea gazdelor.

Italienii pornesc in acest moment ca favoriti la toate agentiile, pe buna dreptate, avand un lot net superioara, avantajul terenului propriu, dar si faptul ca se afla intr-o forma buna conteaza enorm. De Rossi si colegii sai vin dupa cinci rezultate bune, patru victorii si un egal, facand uitat cat de cat parcursul foarte slab de la Cupa Mondiala din Brazilia.

De partea cealalta, albanezii vin dupa trei meciuri fara victorie, doua remize, 1-1 cu Danemarca si 1-1 cu Franta, dar si partida pierduta la masa verde pe terenul rivalilor din Serbia. Albania nu exceleaza la capitolul deplasarilor, avand doar doua victorii in afara granitelor in ultimele noua partide jucate pe teren strain, din Septembrie 2013 pana in prezent. Cele doua selectionate vor disputa astazi ultimul meci pe 2014, iar aceasta este prima lor intalnire directa din istoria fotbalului.

Pronostic: 1 solist @ 1.44
Ne asteptam ca superioritatea Italiei sa se vada si pe tabela de marcaj. Dupa cum am spus, echipa gazda traverseaza o perioada foarte buna, venind dupa cinci rezultate bune in aceasta toamna, iar noi ne asteptam sa se impuna contra Albaniei.