Meciul zilei – 18.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Polonia vs Elvetia (18.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Polonia si Elvetia vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45 intr-unul din acele meciuri in care orice este posibil. Echilibrul dintre cele doua este reliefat si de cotele agentiilor de pariuri, capitol la care Polonia are usor prima sansa in momentul de fata, asta si datorita faptului ca joaca acasa.
Polonia Elvetia
Polonia este hotarata sa mearga la Europeanul de peste doi ani din Franta, iar dupa primele patru meciuri din campania de calificare conduce intr-o grupa in care favorita este Germania. Polonezii au zece puncte, cu trei peste nemti, invingandu-i pe acestia luna trecuta, scor 2-0 acasa. Fara infrangere din Martie 2014, mai exact in ultimele sase meciuri, Polonia are o cota de 2.45 la Sportingbet. Elvetia vine dupa doua victorii categorice, 4-0 de fiecare data, in deplasare cu San Marino si acasa contra Lituaniei. Echipa vizitatoare pare sa fi reintrat in cartile calificarii la Euro 2016, avand sase puncte dupa patru meciuri scurse din calificari. Sportingbet ofera la ora actuala o cota in jur de 2.70 pentru un eventual succes al elvetienilor in deplasarea de diseara.
Pariuri Polonia vs Elvetia
Info pariuri sportive: 1X @ 1.38

  • Dupa cum am spus, Polonia se afla intr-o forma remarcabila, iar acest lucru poate conta foarta mult, mai ales ca polonezii au si avantajul terenului propriu. Mizam pe cel putin un egal scos de gazde in acest amical.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!