Pariul zilei – 18.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 18 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Belarus vs Mexic (18.11.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Belarus si Mexic vor fi adversare astazi de la ora 19:00 intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Partida amicala se anunta inclinata in favoarea oaspetilor, favoriti la toate agentiile. De la acest meci am ales si noi pariul zilei, la o cota de 1.60 in acest moment.
Belarus Mexic
Belarus se afla in continuare intr-o forma slaba, fiind in scadere de la meci la meci. Echipa a inceput campania de calificare la Euro 2016 cu un egal in Luxemburg, dupa care au urmat trei esecuri la rand, astfel ca echipa nu poate trage sperante la ceva notabil, obiectivul ei fiind sa termine a cincea in grupa, peste amatorii din Luxemburg. Momentan echipele merg cot la cot. Mexicanii pornesc ca mari favoriti la toate agentiile de pariuri online si nu numai. Dupa un Campionat Mondial foarte bun, nord-americanii au bifat o remiza si patru victorii in cele cinci amicale jucate de ei in aceasta toamna. Ultima victima facuta de Mexic a fost Olanda, scor 3-2 in deplasare chiar saptamana trecuta. In Octombrie 2013 a avut loc ultimul esec al oaspetilor in deplasare.
Pariuri Belarus vs Mexic
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.60

  • Desi cota se afla in scadere in ultimele 24 de ore, mizam pe victoria mexicanilor in aceasta partida, net superiori la majoritatea capitolelor, plus ca traverseaza o perioada foarte buna, spre deosebire de bielorusi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!