Meciul zilei – 20.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

West Brom vs Everton (20.01.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Drept meciul zilei de azi, luni 20 Ianuarie, am ales intalnirea de la Birmingham, dintre West Bromwich Albion si Everton. Cotele sunt destul de echilibrate, oarecum de partea oaspetilor. De altfel Everton are o cota in scadere la ora actuala pentru victorie.
Meciul tur s-a incheiat fara gol, pe cand ultima intalnire directa de pe terenul lui WBA a fost castigata de aceasta, scor 2-0.
West Brom Everton
Cu doar 12 goluri incasate in zece meciuri acasa, este limpede faptul ca West Brom nu va fi usor de depasit in aceasta intalnire. Gazdele au si nevoie mare de puncte, avand in vedere ca se afla la doar trei puncte peste West Ham, prima echipa din zona retrogradarii. Formatia gazda nu se poate mandri cu cele 21 de puncte sau cu golaverajul de 23-28, pe cand pozitia a 14-a din clasament nu este deloc una linistitoare. Everton are o sansa enorma de a urca pe locurile de Champions League, mai precis pe locul patru, peste rivala de moarte, Liverpool. Caramelele sunt pe sase momentan, la doua puncte in spatele lui Liverpool si Tottenham. Oaspetii au 41 de puncte si un golaveraj de 34-19, laudandu-se cu o aparare la fel de buna ca a lui Arsenal, liderul la zi. O singura deplasare a pierdut Everton in acest campionat din zece meciuri.
PariuriΒ West Brom vs Everton
Info pariuri sportive: X2 @ 1.33

  • Cota pariului ales nu este cea mai tentanta din oferta, insa ne asteptam la un nou meci bun din partea lui Everton, meci pe care sa nu-l piarda. Plus de asta oaspetii au pierdut doar doua jocuri in 21 de etape.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , , ,