Pariuri Sportive – Furth vs Stuttgart – 21.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Furth vs Stuttgart  (21.01.2014) – ora 19:00
Marti seara de la ora 19:00 se va desfasura un meci amical intre doua formatii din Germania, si anume Furth, echipa ce evolueaza in liga secunda, si Stuttgart, formatia de prima liga la care activeaza si romanul Alexandru Maxim.
Cele doua s-au intalnit in Bundesliga in sezonul precedent, atunci cand Stuttgart s-a impus in deplasare, scor 0-1, iar Furth tot in deplasare, scor 0-2.
FurthStuttgart
Furth urmareste revenirea in Bundesliga la finalul actualului sezon, iar pana acum se afla in carti, fiind ocupanta locului doi in Bundesliga 2, cu cel mai bun atac din campionat, si anume 35 de reusite in 19 jocuri. Anul 2014 a fost inceput cu dreptul de catre jucatorii lui Furth, si anume cu o victorie in amicalul contra lui Burghausen, scor 1-0, insa a urmat mai apoi infrangerea contra lui Augsburg, scor 0-2.Stuttgart vine dintr-un fotbal de alt nivel, unul dintre cele mai ridicate din Europa. Oaspetii nu au excelat la vreun capitol in actuala stagiune, ba din contra, de multe ori nici nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. In acest an svabii au bifat trei meciuri amicale. Primele doua au fost castigat, marcand in total de noua ori, in timp ce ultimul a fost pierdut, scor 1-2 in fata lui Ajax Cape Town.
Pariuri Furth vs Stuttgart
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Ne asteptam ca Stuttgart sa isi confirme superioritatea in fata lui Furth, formatie ce evolueaza in liga secunda, mai ales ca Maxim si colegii sai s-au descurcat destul de bine in amicalele de pana acum.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,