Pariuri Sportive – Duisburg vs Dortmund – 21.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 20 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Duisburg vs Dortmund  (21.01.2014) – ora 20:30
Vice-campioana Europei si a Germaniei, Borussia Dortmund, va disputa marti seara de la ora 20:30 cel de-al patrulea amical din aceasta iarna, in compania lui Duisburg, formatie ce evolueaza in a treia liga de fotbal din Germania.
Dortmund are clar prima sansa, iar ultimele confruntari au avut loc in sezonul 2007-2008 in Bundesliga. Atunci Duisburg s-a impus cu 1-3 in tur, ca in retur sa vedem o remiza spectaculoasa, scor 3-3.
DuisburgDortmund
Duisburg a inceput anul 2014 la fel de slab cum l-a terminat pe precedentul. Mai precis, cei de la Duisburg au terminat luna Decembrie a anului trecut fara victorie, cu un esec si doua remize. Noul an a inceput cu un nou esec, scor 1-2 in amicalul cu FC Zurich, acesta fiind singurul meci din 2014. Marea problema a lui Duisburg pare a fi in ultima vreme defensiva, dovada ca incaseaza minim 1-2 goluri meci de meci aproape.Borussia Dortmund pe de alta parte a terminat anul 2013 in corzi, a treia in Bundesliga, insa noul an l-a inceput foarte hotarata, cu trei victorii dupa tot atatea partide. Mai precis Dortmund s-a impus cu 2-0 in fata lui St. Liege, 2-1 in fata lui Bochum si 3-1 contra lui Kaiserslautern. Ne asteptam ca si de aceasta data Reus si colegii sai sa isi confirme statutul de mari favoriti, mai ales ca Duisburg pare cel mai accesibil adversar de pana acum in aceasta iarna.
Pariuri Duisburg vs Dortmund
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final

  • Nu incape nici un fel de indoiala vis a vis de diferenta de valoare dintre cele doua tabere. Ne asteptam ca acest lucru sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Dortmund sa preia conducerea inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,