Pronostic – Ana Ivanovic vs Eugenie Bouchard – 21 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 20 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Ana Ivanovic – Eugenie Bouchard
pronostic ivanovic bouchard australian openAna Ivanovic a acces in sferturile de finala ale Australian Open, dupa o victorie aproape socanta in fata principalei favorite a competitiei, este vorba despre americanca Serena Williams. Intr-un sezon in care si-a propus sa castige absolut totul, Serena a fost doborata de jocul Anei, care a crezut in ea si a invins in cele din urma la capatul a trei seturi viu disputate.

Adversara lui Ivanovic din aceasta faza a turneului este nimeni alta decat talentata canadianca Eugenie Bouchard, adversar in fata caruia avea sa piarda, scor 0-2 la seturi, in cadrul turneului de la Wimbledon de anul trecut.

In comparatie cu jocul Anei din 2013 insa, putem marsa pe ideea unui moral de fier al sarboaicei, care nu s-a pierdut cu firea in faza precedenta. Condusa cu 1-0 la seturi, Ana a revenit fabulos, incheind tabela cu un sec 6-3, intr-un set fara istoric. Stiut fiind faptul ca Ivanovic este o jucatoare de moral, putem spune, deci, ca aceasta se numara fara doar si poate printre favoritele principale la cucerirea trofeului pus in joc la Australian Open, editia 2014.

La fel de bine ne putem gandi si la potentialul pe care il prezinta in momentul de fata Eugenie Bouchard, favorita numarul 30 de la Australian Open. Canadianca s-a declarat mai mult decat multumita vizavi de performanta sa de la antipozi, in conditiile in care aceasta este prima jucatoare din tara sa care ajunge in sferturile unui turneu de mare slem, dupa Patricia Hy-Boulais (US Open, editia 1992).

Carevasazica, Eugenie Bouchard, in varsta de doar 19 ani, scrie istoria pentru tara sa la aceasta editie de Australian Open, fapt pentru care vom marsa si noi in stabilirea pronosticului final.

In opinia noastra, meciul dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard va fi unul de trei seturi. Avem de ales, asadar, intre over 21.5, la o cota de 1.90 in oferta casei de pariuri Bet-at-Home, sau Bouchard ia cel putin un set @ 1.80!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO