Pronostic – D. Ferrer vs T. Berdych – 21 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 20 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: D. Ferrer – T. Berdych
pronostic ferrer berdych australian openInceputul acestei saptamani programeaza, printre altele, si o intalnire deosebit de importanta, intre spaniolul David Ferrer si cehul Thomas Berdych, contand pentru sferturile de finala ale turneului masculin de la Australian Open. Pentru a atinge aceasta faza a competitiei, Ferrer a fost obligat sa treaca de F. Mayer, scor 3-1 la seturi, iar Berdych nu a cedat nici macar un set in fata sud-africanului Kevin Anderson.

La o comparatie directa, spaniolul David Ferrer este jucatorul mai bun, cu o cariera in spate, adunand pana acum 20 de titluri ATP, dintre care, nu mai putin de doua, au fost obtinute in sezonul precedent (Buenos Aires si Auckland). Spaniolul ocupa in prezent locul 3 in clasamentul ATP, in timp ce Berdych sta pe locul 7, avand de partea sa un moral excelent si, nu in cele din urma, varsta, in conditiile in care este mai tanar decat oponentul sau.

In intalnirile directe dintre cei doi, 11 la numar, ei bine, spaniolul are un avantaj consistent, 7-4. Nu mai departe de anul trecut, Ferrer si Berdych si-au incrucisat rachetele in doua randuri, dupa cum urmeaza: 4-6, 7-5, 6-3 in favoarea spaniolului la Paris Masters, pentru ca Berdych sa restabileasca egalitatea, si nu oricum, ci in minimum de seturi in cadrul Turneului Campionilor (dublu 6-4).

Potrivit statisticilor furnizate de casa de pariuri online Unibet, una specializata pe oferirea pariurilor pe meciuri din “sportul alb”, 8 din cele 11 intalniri directe dintre cei doi jucatori s-au incheiat cu un numar mare de game-uri, pronostic pe care vom miza si cu aceasta ocazie.

Limita stabilita de bookmakerul sus-amintit, Unibet, este de 39.5 game-uri, la o cota de 1.90. Aceasta cifra poate fi atinsa fie asistand la un meci care sa se intinda pe parcursul a cinci seturi, fie in patru seturi cu cel putin doua tie-breakuri. Si cum mai mereu intalnirile dintre cei doi au fost echilibrate, e greu de imaginat ca sfertul de finala de la Australian Open dintre Ferrer si Berdych se va incheia in minimum de seturi!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO