Pronostic – N. Djokovic vs S. Wawrinka – 21 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 20 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: N. Djokovic – S. Wawrinka
pronostic djokovic wawrinka australia open sferturi de finalaIn conditiile in care oferta casei de pariuri Unibet nu abunda in meciuri de fotbal la inceputul acestei saptamani, ne vom indrepta din nou atentia catre un sfert de finala din cadrul turneului masculin de tenis de la Australian Open. Dupa cum bine se poate vedea si in titlul articolului, este vorba despre confruntarea dintre sarbul Novak Djokovic si elvetianul Stanislas Wawrinka, acestia prinzand a doua saptamana a intrecerii de la Antipozi gratie unor victorii relativ facile obtinute impotriva italianului Fognini si, respectiv, in fata spaniolului Robredo, care, e drept, a impins in doua randuri setul in tiebreak, fara succes de fiecare data.

Novak Djokovic se afla momentan pe locul 2 in ierarhia ATP si spera sa revina cat mai curand numarul 1, detronandu-l astfel pe spaniolul Rafael Nadal. Pana atunci insa, trebuie sa treaca cu bine peste acest sfert de finala. La o scurta retrospectiva a ceea ce a reusit sarbul sa faca anul trecut, cu victorii la Australian Open, Dubai, Beijing, Monte Carlo, Shanghai, Paris si, finalmente, la Turneul Campionilor, realizam ca acesta are de aparat titlul cucerit anul trecut la Melbourne.

Novak Djokovic a castigat in intreaga sa cariera nici mai mult nici mai putin de 41 de titluri, in comparatie cu Stanislas Wawrinka, care a adunat doar cinci, din care unul in sezonul curent, la Chennai. In prezent, Stanislas Wawrinka ocupa locul 8 si, in cazul unui succes aici, putin probabil, e drept, putem asista la o urcare vizibila in clasament al helvetului.

Majoritatea specialistilor mizeaza pe o victorie a lui Nole, supranumit si Beckovic, dupa ce si l-a atras de partea sa, ca antrenor, o legenda a tenisului german, dar nu numai, este vorba despre Boris Becker.

In concluzie, va recomandam sa pariati pe o victorie la cel putin 6 game-uri diferenta in favoarea lui Nole, cotata la 1.60 pe unibet.com.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO